24/7 yhteydenotto

Toyota-huolto Kempele  - Asuntoautohuolto - Tuulilasin kiveniskemien korjaukset - Monimerkkikorjaamo Kaarvan, huoltaa kaikki merkit, nettiajanvaraus 24h/vrk

ToyotaMobilCaravan TukkuTelemicKahaWebasto

Autokorjaamo Oulu - Kaarvan
- Oulu -  

KaarVan on Oulun Kempeleessä toimiva vastuullinen autokorjaamo, joka tarjoaa täydelliset huolto- ja korjaamopalvelut kaikille automerkeille ja -malleille toimipisteessään. Toyotalle teemme myös valtuutetut merkkihuollot. Asiakaslähtöisenä toimijana otamme vastuun kaikista meillä tehdyistä toimenpiteistä, henkilöstömme jatkuvasta kehittämisestä sekä tasokkaista työtiloista ja -välineistä. Meillä autosi on hyvissä ja osaavissa käsissä.

Hintatason olemme pyrkineet pitämään mahdollisimman kilpailukykyisenä, mutta liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat vielä entisestään lisää alennusta hinnastostamme ja voit korjauttaa pienet viat aikaa varaamatta. Voit pyytää kanta-asiakaskortin heti ensimmäisen käyntisi yhteydessä ja saada näin selvää säästöä jatkossa!

Meillä voit asioida helposti kun autoosi tulee pikkuvika, voit tulla aikaa varaamatta. Pikahuolto hoitaa pienet korjaukset nopealla aikataululla.

24h ajanvaraus netissä

Meille on helppo tulla asioimaan, sillä ajanvarauspalvelumme on aina auki. Päivisin voit ottaa yhteyttä nopeasti puhelimitse, mutta muina vuorokaudenaikoina ajanvaraus onnistuu kätevästi internetin kautta 24/7-periaattella – siis vaikka keskellä yötä! Ajan saaminen nykyaikaiseen huoltamoon ei katso enää kellonaikaa tai päivämäärää. Kätevää, eikö totta? Korjaamomme on sijainniltaan erinomaisella paikalla, joten olipa sijaintisi sitten Oulu, Raahe, Liminka, Tupos, Oulunsalo, Hailuoto, Tyrnävä, Lumijoki, Rantsila tai Pulkkila, meille pääset nopeasti ja helposti.

Autokorjaamopalvelut

Autokorjaamopalvelumme sisältävät alan työt laidasta laitaan: hoidamme esimerkiksi vuosi- ja määräaikaishuollot, öljyn- ja renkaanvaihdot, moottoreihin ja voimansiirtoon liittyvät remontit sekä ilmastointihuollot niin yksityisasiakkaille ja yrityksille kuin leasingautoillekin. Käytännössä tarjoamme ratkaisun kaikkiin huolto- tai korjaustarpeisiin.

Perinteisten huolto- ja autonkorjaustöiden lisäksi toteutamme myös muun muassa tuulilasin kiveniskemäkorjaukset sekä vikakoodien lukemiset ja kuittaamiset. Jos huoltoon tuleva autosi vaatii kuljetuksen korjaamollemme, onnistuu sekin. 

Luotettavana alan toimijana noudatamme tarkoin autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) laatimia ja kuluttajaviraston/kuluttaja-asiamiehen tarkistamia moottoriajoneuvojen korjausehtoja.

Toyota huolto

Toyota-huolto Oulussa Kempeleen toimipisteessä

Autokorjaamomme on Toyotan valtuuttama. Toyotan merkkihuolto, takuukorjaus ja takuuhuolto sijaitsevat Kempeleen toimipisteessä. Siellä käytössämme on merkkiorganisaation laadukkaat työvälineet, asianmukainen koulutus ja virallinen tuki. Lue lisää merkkihuoltopalvelusta.

Oulu puh. 020 762 2295

kaarvan@kaarvan.fi
 

Muistathan, että kanta-asiakkaana saat lisäkevennystä edulliseen hinnoitteluumme.

Esim. kertaostos 310 €,  kanta-asiakkaana saat vielä lisäalennuksen 20€ eli maksat vain 290€

Kanta-asiakas alennukset

Kanta-asiakas alennukset
kertaostos € alennus €
100€-200€ 10€
200€-300€ 15€
300€-400€ 20€
400€-500€ 25€
500€-600€ 30€
600€-700€ 35€
700€-800€ 40€
800€-900€ 45€
900€-1000€ 55€

Pyydä itsellesi kanta-asiakaskortti heti ensimmäisen käynnin jälkeen

Arviot autohuolto-
palvelustamme

kerätään kuukausittain antamanne paluteen mukaan

numeraalinen arvio 1 -  5 (5 on erinomainen)