24/7 yhteydenotto

Toyota-huolto Kempele - Skoda-huolto Raahe - Asuntoautohuolto - Tuulilasin kiveniskemien korjaukset - Monimerkkikorjaamo Kaarvan, huoltaa kaikki merkit, nettiajanvaraus 24h/vrk

ToyotaMobilCaravan TukkuTelemicKahaWebasto

Skoda-huolto Raahe

Valtuutettu Skoda-huolto Raahessa Pattijoella tapahtuu viimeisimpien erikoistyökalujen ja laadukkaimpien diagnoosilaitteiden voimin. Kaiken aikaa kehittyvän autotekniikan takia myös mekaanikoiltamme vaaditaan jatkuvaa ajan hermolla pysymistä, syvää pätevyyttä ja monipuolista osaamista. Siksi henkilöstömme saakin säännöllistä koulutusta, joka tarjoaa heille aina uusinta tietoa Skodan tuoreimmista huolto- ja korjaustoimenpiteistä. Sen ansiosta pystymme vastaamaan kaikkiin korjaus- ja huoltotoimenpiteitä koskeviin haasteisiin täydellä teholla.

Takuuhuolto valtuutetulta huoltoliikkeeltä

Varaa Skodallesi takuuhuolto valtuutetulta huoltoliikkeeltä. Näin tiedät saavasi erittäin laadukasta ja asiantuntevaa palvelua sekä parhaat mahdolliset huoltotoimenpiteet autollesi. Kaikki huoltotyöt tehdään luotettavasti ja täsmällisesti, joten voit jättää autosi meidän käsiimme turvallisin mielin. 

Huoltomme Raahessa on valmiina palvelemaan - ota siis yhteyttä ja varaa oma aikasi asiantuntevaan takuuhuoltoon, tai tee ajanvaraus kätevästi internetissä 24/7-periaattella toimivan ajanvarausjärjestelmämme avulla. Meille on helppo tulla asioimaan!

Takuukorjaus kaikille Skoda-malleille

Vahvuutenamme on tarjota ammattitaitoinen ja laadukas takuukorjaus kaikille Skoda-malleille. Mikäli autosi vaatii korjausta kahden vuoden takuuajan puitteissa, varaa aikasi KaarVaniin ja anna meidän huolehtia lopusta. Toteutamme vaativammankin korjaustyön laadusta tinkimättä käyttäen vain parhaita työkaluja sekä alkuperäisiä ja laadukkaita merkkiosia. Muistithan, että Skodan alkuperäisille varaosille on myös myönnetty kattava kahden vuoden takuu.

Merkkihuolto palvelee - ota yhteyttä

Kun Skodasi tarvitsee takuuhuoltoa tai -korjausta, merkkihuolto palvelee - ota yhteyttä ja varaa oitis oma aikasi! Hoidamme niin pienet huoltotoimenpiteet kuin isommatkin takuuremontit ammattitaidolla ja korkeaa laatua vaalien. Kun tuot autosi huoltoon KaarVanin Raahen toimipisteeseen, tiedät autosi olevan hyvissä ja osaavissa käsissä. Tarvittaessa järjestämme autollesi myös kuljetuksen korjaamollemme. Vain valtuutettu Skoda-huolto Raahessa tarjoaa sinulle ja autollesi parasta palvelua - älä siis epäröi ottaa yhteyttä kun tarve takuuhuollolle tai -korjaukselle ilmenee.

Pikahuolto

Pikahuollossa korjaamme aikaa varaamatta vikakoodin luvut, lampun vaihdot, vika-analyysit ym. alle 0,5h kestävät toimenpiteet.