Autohuolto Kempele - Tuulilasin kiveniskemien korjaukset - Monimerkkikorjaamo Kaarvan, huoltaa kaikki merkit, nettiajanvaraus 24h/vrk

Auton korjaus Oulu 

KaarVan tarjoaa laadukasta autokorjaamopalvelua Kempeleessä. Palveluihimme kuuluvat kaikki auton korjaukseen ja huoltoon liittyvät toimenpiteet aina nopeasta öljynvaihdosta kattavaan koneremonttiin.  Meillä onnistuu esimerkiksi moottorin, kytkimen, jarrujen ja vaihteiston korjaus. Suoritamme ammattitaidolla myös kori- ja ruostevauriokorjaukset sekä autosähkötyöt henkilö- ja pakettiautoihin sekä asuntoautoihin.

Vianhakujärjestelmiämme ovat muun muassa Autocomin, HMW:n ja Boschin testerit. Varaosapuolelta saat kauttamme merkkiosat, lisäksi käytössämme ovat lukuisten varaosatukkujen monipuoliset valikoimat – muun muassa Autoasi, Paakkari ja Varaosaportti. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja leasingautoilijat.

Nykyaikaiset tilat, laadukkaat työvälineet ja henkilöstön jatkuva koulutus takaavat sen, että meillä autosi on hyvissä ja osaavissa käsissä. Muistathan myös, että kanta-asiakkaanamme saat auton korjauksen ja huoltotyöt entistäkin edullisempaan hintaan!

Auton korjaustyöt kattavasti kaikille automerkeille

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman kaikille automerkeille ja -malleille toimipisteessämme, Oulun Kempeleessä. Olipa kyseessä sitten pieni huoltotoimenpide tai kokonaisvaltaisempi auton korjaus, saat meiltä ratkaisun jokaiseen tarpeeseen. Internetin kautta pystyt varaamaan huoltoajan autollesi kätevästi 24/7-periaatteella.

Auton korjaus Oulu ja Raahe. KaarVan Oy tekee konekorjaukset ammattitaidolla. Tutustu myös muihin palveluihimme! Kolarikorjaus Oulu ja Raahe. Kori- ja ruostevauriokorjaukset tekee KaarVan Oy.

Palveluvalikoimamme sisältää esimerkiksi:

Ota yhteyttä ja varaa auton korjaus jo tänään – Kaarvan palvelee sinua ammattitaidolla!


Autokorjaamo KaarVan / Oulunseudun Autohuolto Oy

020 762 2295

kaarvan@kaarvan.fi

kaarvan@kaa

Ota yhteyttä – olemme avuksesi.

moottori