Autohuolto Kempele - Tuulilasin kiveniskemien korjaukset - Monimerkkikorjaamo Kaarvan, huoltaa kaikki merkit, nettiajanvaraus 24h/vrk

Autohuolto Oulu

Autohuolto ja muut auton korjaustyöt kannattaa jättää kokeneen ja asiakaslähtöisen alan yrityksen huoleksi – vain näin tiedät saavasi rahoillesi parasta vastinetta. KaarVan palvelee asiakkaitaan Kempeleessä. Toimipaikkamme on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja kalustolla, lisäksi henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti vastatakseen uusimpien automallien tarjoamiin haasteisiin. Voit luottaa osaamiseemme turvallisin mielin, olipa kyseessä sitten pikainen öljynvaihto, perinteinen autohuolto tai kokonaisvaltaisempi koneremontti.

Katsastushuolto

Katsastus edessä? Katsastushuolto auttaa! Määräaikaiskatsastus on säännöllisin väliajoin (yleensä vuosittain) ajoneuvolle tehtävä katsastus, jossa tarkastetaan esimerkiksi auton kunto ja liikenneturvallisuus.

Jos tuleva katsastus kuitenkin jännittää, kannattaa kääntyä ajoissa luotettavan ammattilaisen puoleen. Hoidamme halutessasi koko katsastusprosessin puolestasi: teemme tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet ja viemme auton katsastukseen. Mikäli katsastuksessa ilmenee joitakin huomautettavia vikoja, pistämme ne kuntoon ennen kuin viemme auton jälkitarkastukseen. Kun annat meidän huolehtia katsastuksesta, voit itse keskittyä ajamaan autollasi huoletta taas seuraavan vuoden ajan.

Katsastushuolto Oulu ja Raahe. Jännittääkö katsastus ? Tuo autosi katsastushuoltoon KaarVan Oy:lle.

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on perusteellinen kilometri- tai aikaperusteinen autohuolto. Pääsääntöisesti se esiintyy huolto-ohjelmassa, huoltovalon syttyessä, kerran vuodessa tai 15000 - 30000 kilometrin välein. Määräaikaishuolto sisältää muun muassa öljyn- ja öljynsuodattimen sekä raitisilmasuodattimen vaihdon, lisäksi tehdään muut autonvalmistajan määrittelemät tarkastukset ja huoltotoimenpiteet. Toteutamme huollot kaikille automerkeille.

Ota yhteyttä ja varaa aika autohuoltoon jo tänään – Kaarvan on alansa luotettava ammattilainen.

Ota yhteyttä – olemme avuksesi.