Autohuolto Kempele - Tuulilasin kiveniskemien korjaukset - Monimerkkikorjaamo Kaarvan, huoltaa kaikki merkit, nettiajanvaraus 24h/vrk

Määräaikaishuolto Oulu

Auton määräaikaishuolto Oulussa käy käden käänteessä, kun tuot menopelisi luotettavalle ja ammattitaitoiselle KaarVan-huoltamolle. Kun autosi määräaikaishuolto lähestyy kilometrirajan täyttyessä tai huoltokirjan niin kertoessa, meille on helppoa ja vaivatonta varata huoltoaika. Soita tai käytä hyväksesi 24/7-periaatteella toimivaa nettivarausjärjestelmäämme, jonka avulla varaat ajan vaikka keskellä yötä 

Huollamme ammattitaidolla kaikki automerkit ja -mallit. 

Milloin on määräaikaishuollon aika?

Käytännössä auton määräaikaishuolto tulee hoitaa aina huoltovalon syttyessä, 15000 - 30000 kilometrin tai vuoden välein. Määräaikaishuolto on syytä hoitaa ajallaan, sillä sen yhteydessä vaihdetaan esimerkiksi ajoturvallisuuteen ja auton käyttöluotettavuuteen vaikuttavia osia, jotka kuluvat normaalikäytössä ja voivat hajotessaan aiheuttaa sekä korkeita lisäkustannuksia että suoranaisia vaaratilanteita - muun muassa sytytystulpat, jarrupalat, jarrulevyt ja jakohihna vaihdetaan tavallisesti määräaikaishuollon yhteydessä.

Määräaikaishuolto Oulu ja Raahe. KaarVan Oy huoltaa autosi käden käänteessä luotettavasti ja ammattitaidolla.

Huollon sisältö

Määräaikaishuollon yhteydessä käydään läpi koko auto tarkistaen samalla kaikki autonvalmistajan ennalta määrittelemät kohdat. Samalla vaihdetaan yleisimmät kulutusosat, suoritetaan öljynvaihto ja tehdään muut tarkistuksen yhteydessä ilmenneet huolto- ja korjaustyöt. Huoltotoimenpiteet ja vaihdettavat osat saattavat myös vaihdella hieman riippuen siitä, onko kyseessä bensiini- vai dieselkäyttöinen auto.

Huollon yhteydessä kerromme sinulle selkeästi autoosi tehtävistä toimenpiteistä. Saat esimerkiksi aina tietää, mitkä osat autoosi on vaihdettu ja miksi - haluamme ehdottomasti pitää yllä avointa ja läpinäkyvää palvelukulttuuria, jossa asiakas säästyy ikäviltä yllätyksiltä. Juuri siitä syystä saatkin meiltä parasta ja asiantuntevinta palvelua Oulun alueella.

Tervetuloa ammattitaitoisen ja laadukkaan huoltopalvelun pariin – varaa autosi määräaikaishuolto jo tänään!

Ota yhteyttä – olemme avuksesi.

Lue lisää muista palveluistamme: