Autohuolto Kempele - Tuulilasin kiveniskemien korjaukset - Monimerkkikorjaamo Kaarvan, huoltaa kaikki merkit, nettiajanvaraus 24h/vrk

Rengasmyynti Oulu

KaarVanin rengasmyynti ei jätä kylmäksi! Tarjoamme erittäin kattavan valikoiman renkaita niin kesän kuumille teille kuin talven haastaviin sääolosuhteisiin. Meillä on rengasmyyntiä toimipisteessämme Oulussa. Valikoimissamme on laadukkaita kesärenkaita ja talvirenkaita sekä henkilöautoihin että pakettiautoihin. Saatavilla on myös hyvännäköisiä vanteita kilpailukykyisin hinnoin. Edustamiimme rengasmerkkeihin kuuluu mm. GT Radial ja Nokian Renkaat.

Talvirenkaat

Ovatko talvirenkaiden nastat kuluneet vai etsitkö uusia kitkoja? Talvirenkaat on syytä pitää kunnossa, jotta liukkaat tiet eivät pääse ilmojen viiletessä yllättämään. Meiltä löydät hyvän valikoiman talvirenkaita edullisesti. Valinnanvaraa löytyy niin renkaiden koon kuin ominaisuuksien suhteen. Jotkut pitävät nastarenkaista ja jotkut vannovat kitkarenkaiden nimeen – meiltä löytyy molempia vino pino!

Kesärenkaat

Ovatko kesärenkaat päässeet kulumaan? Meiltä saat korkeatasoiset kesärenkaat, joilla on turvallista ja mukavaa huristella satoi tai paistoi. Autamme tarvittaessa mielellämme renkaiden valinnassa, jotta saat autoosi sopivat kesärenkaat hyvällä hinta-laatusuhteella varustettuina.

Kattavat palvelut yhdestä osoitteesta

Rengasmyynnin lisäksi hoidamme näppärästi kaikenlaiset vanne- ja rengastyöt, kuten esimerkiksi renkaiden vaihdot ja tasapainotukset. Tarjoamme myös renkaiden kausisäilytystä edullisin hinnoin. Rengashotellissamme pyöräsi pysyvät hyvässä tallessa, eivätkä pyöri omissa nurkissasi turhaan. Kauden vaihtuessa asennamme säilytyksessä olleet renkaat taas näppärästi alle.

Tule käymään ja laitetaan pyörät pyörimään!

Meiltä saat laadukkaat renkaat kilpailukykyisin hinnoin, mutkattoman palvelun kera. Autamme mielellämme renkaiden valitsemisessa ja tarjoamme autoosi sopivia vaihtoehtoja. Tarvittaessa hoidamme myös rengastyöt ja otamme renkaasi kausisäilytykseen. Piipahda paikan päällä lähimmällä korjaamollasi, niin katsotaan rengasasiat kerralla kuntoon!

Ota yhteyttä – olemme avuksesi.