Monimerkkikorjaamo

Autohuolto Kempele - Tuulilasin kiveniskemien korjaukset - Monimerkkikorjaamo Kaarvan, huoltaa kaikki merkit, nettiajanvaraus 24h/vrk

Huolto luotettavasti Oulussa

KaarVan tarjoaa luotettavaa ja kokonaisvaltaista autojen merkkihuoltoa Kempeleessä. Huolehdimme kaikista automerkeistä huolellisesti ja noudatamme valmistajien voimassaolevia huolto-ohjelmia ja suosituksia.

Miksi huoltoon?

Kattavassa huollossa on kyse paljon muustakin kuin öljytilanteen tarkistuksesta. Ammattilaisen hoitamalla huollolla on yhä tärkeämpi rooli eritoten nykyajan moderneissa automalleissa, joissa saattaa olla useampia keskenään kommunikoivia tietoteknisiä järjestelmiä.

Päivitysten laiminlyönti puolestaan voi pahimmillaan johtaa auton teknisiin toimintahäiriöihin. Huipputekniikan huoltaminen vaatii työntekijältä vankkaa ja laajaa tietotaitoa - ja juuri sitä saat KaarVanin päteviltä mekaanikoilta!

Autohuolto takaa toki myös paljon muuta: vain ammattilaisen tekemä autohuolto voi varmistaa täyden ajoturvallisuuden säilymisen. Osaavat mekaanikkomme käyvät koko auton huolellisesti läpi aina jarrupaloista moottorin osiin. Käytämme huollossa vain alkuperäisiä ja ajan tasalla olevia varaosia, laitteita ja muita menetelmiä, jotka ovat valmistajien suosittelemia ja määräämiä.

Autohuolto säilyttää autosi arvon

Kyselytutkimusten mukaan valtaosa autojen omistajista ja ostajista on sitä mieltä, että ammattitaitoisesti tehty autohuolto vaikuttaa auton jälleenmyyntiarvoon merkittävästi. Säännöllinen autohuolto edistää myös taloudellista ajamista ja siten säästää lompakon lisäksi jonkin verran myös luontoa.

Kaikki KaarVanin tehokkaat työntekijät on koulutettu autojen valmistajien viimeisimpiä huollon vaatimuksia varten. Autoalalla tuulet vaihtelevat jatkuvasti, minkä takia haluammekin vastata haasteisiin lujalla ja varmalla henkilöstöllä. Meillä autosi on aina osaavissa käsissä, sillä emme koskaan suostu tinkimään laadusta. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme tähtää siihen, että korjaamoltamme ei lähde ainoastaan huollettu auto, vaan myös hymyilevä asiakas.

On ymmärrettävää, jos merkkihuolto herättää paljon kysyttävää. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin tai tuo autosi korjaamollemme Ouluun, niin hoidamme autosi kuntoon!

Ota yhteyttä – olemme avuksesi.