Toyota-huolto Kempele  - Asuntoautohuolto - Tuulilasin kiveniskemien korjaukset - Monimerkkikorjaamo Kaarvan, huoltaa kaikki merkit, nettiajanvaraus 24h/vrk

Toyota Mobil Caravan Tukku Telemic Kaha Webasto

Toyota-huolto Oulu ja Kempele

Toyota-huolto Oulun Kempeleessä tapahtuu ammattitaidolla kun tekijänä on Toyotan valtuuttama huoltamo KaarVan. Viimeisimmän välineistön ja tuoreimmilla opeilla koulutetun henkilöstön ansiosta saat meiltä autollesi parasta mahdollista huolto- ja korjauspalvelua. Erilaisissa vertailuissa Toyotan huoltopalvelut ovatkin sijoittuneet aina aivan kärkeen. Siksi automerkin merkkihuolloilla onkin tyytyväisimmät asiakkaat koko Suomessa. Meillä autosi onkin hyvissä käsissä.

Merkkihuolto palvelee

Kun Toyotasi kaipaa huoltoa, merkkihuolto palvelee sinua kaikissa tarpeissasi. Kun käytät luotettavan merkkihuoltamon palveluita, voit varmistua siitä että autoosi on asennettu aina viimeisimmät tehtaan päivitykset ja sovellukset. Aidot, valmistajan hyväksymät merkkiosat pitävät yllä autosi käyttömukavuutta ja -turvallisuutta sekä tietenkin rahallista arvoa. Kauttamme saat sekä vuosi- että määräaikaishuollot, muita oleellisia huoltotoimenpiteitä tietenkään unohtamatta.

Takuuhuolto asiantuntemuksella

Toyota-autojen takuuaika on kolme vuotta tai 100 000 kilometriä. Toteutamme kaikki takuuhuollot asiantuntemuksella Oulun Kempeleessä sijaitsevassa toimipisteessämme. Meillä sinua palvelevat ammattitaitoiset mekaanikot, jotka auttavat ja neuvovat kaikissa autosi kuntoon tai huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Valtuutettu Toyota-huolto tarjoaa käytännössä parasta mahdollista huoltopalvelua, mitä suomalainen autonomistaja voi ajoneuvolleen saada.

Takuukorjaus valtuutetulta autokorjaamolta

Jos autossasi ilmenee vikoja takuuajan puitteissa, kannattaa välittömästi varata takuukorjaus valtuutetulta autokorjaamolta – sellaiselta kuin Oulun Kempeleessä sijaitseva KaarVan. Me tarjoamme avuksesi syvän asiantuntemuksemme, viimeisimmät työkalumme ja kattavan tukipalvelumme. Olipa kyseessä sitten pieni tai isompi remontti, hoidamme sen ammattitaidolla ja lopputuloksen laadusta tinkimättä.

Prius-huolto eli hybridien korjaus

Prius-huolto eli hybridien korjaus on oleellinen osa palveluvalikoimaamme muiden merkkihuoltopalvelujemme ohella. Täyshybridimallina Toyota Prius vaatii huoltamolta täysin omanlaista osaamista ja erityistä työkaluvalikoimaa – me pystymme vastaamaan tähän tarpeeseen valtuutettuna ja luotettavana Toyota-merkkihuoltamona. Kun Priuksesi vaatii huoltoa, ota oitis yhteyttä tai varaa aikasi netin kautta 24/7-ajanvarauspalveluamme käyttäen. 

Pikahuolto

Pikahuollossa korjaamme aikaa varaamatta, vikakoodin luvut, lampun vaihdot, vika-analyysit ym. alle 0,5h kestävät toimenpiteet. 

Toyota-huolto palvelee Oulun Kempeleessä

Ota yhteyttä – olemme avuksesi.

Lue lisää muista palveluistamme: