Autohuolto Kempele - Tuulilasin kiveniskemien korjaukset - Monimerkkikorjaamo Kaarvan, huoltaa kaikki merkit, nettiajanvaraus 24h/vrk

Uutiset,

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen ajanvarauksen, josta voitte varata korjaus/huoltoajan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Sähköiseen ajanvaraukseen pääsee kirjautumaan meidän www.kaarvan.fi sivuilta toimipiste kohtaisesti. Työnjohto käsittelee ajanvarauksen ja ilmoittaa teidän valitsemallanne tavalla vahvistuksen. Myös kustannusarvio voidaan liittää vastaus sähköpostiin. Tekemänne ajanvaraukset näkyvät työnjohdon työkalenteri näkymässä ja saatte heti vahvistus viestin kun ajanvarauksenne on käsittelyssä.

Tavotteemme on parantaa asiakaspalvelua ja meidän saavutettavuutta nykyaikaisin menetelmin, ajanvaraus on auki 24 h/vrk kaikkina viikonpäivinä.

Ystävällisin terveisin

Autokorjaamo Kaarvan / Oulunseudun Autohuolto Oy

Kim Huotari

Yrittäjä

PS. Muistathan meidän kanta-asiakkuus alennukset ja meille voit myös maksaa laskusi osamaksulla.

Uutiset

 • 01.11.2014
  Osamaksu

  Nyt sinulla on mahdollisuus maksaa laskusi myös osamaksulla

  Olemme ottaneet käyttöön mahdollisuuden valita laskunmaksun osamaksulla, kun haluatte tasata huoltokulut useammalle kuukaudelle tai kun tulee yllättävän suuri menoerä huoltokuluhin, joihin et ole osannut varautua. Tarvitsemme vain henkilötunnuksen ja luottopäätös tulee muutamasssa sekunnissa. Kun olemme saaneet puoltavan päätöksen, niin voitte valita, maksatteko laskun 14 vrk sisällä, jolloin laskulle ei tule korkokuluja, vaan ainostaan 5 € laskutuslisä. Valitessanne osamaksun, laskuun tulee lisäksi rahoitusyhtiön luoton perustamiskulut ja korko. Laskut tulevat Innovoice rahoituksen kautta.

  Osamaksu on hyvä keino saada laskulle lisää maksuaikaa ja tasata menoja pidemmälle aikavälille.

  Lue lisää
 • 01.11.2013
  Asiakaspalaute arvio ja käsittely

  Asiakaspalaute

  Asiakkailta saamamme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta tiedämme missä asioissa toimintaa pitää parantaa ja mitkä asiat sujuvat asiakkaidemme mielestä hyvin.

  Teemme jatkuvaa asiakastyytyväisyyskyselyä palveluiden käyttäjäjille.  Kyselyn tulokset käydään läpi yhdessä henkilökunnan sekä tarvittaessa keskeisten yhteistyötahojen kanssa.

  Kyselyiden lisäksi keräämme jatkuvaa ja vapaamuotoista asiakaspalautetta kaikissa toimintayksikössä. Annamme asiakkaalle myös tiedon palautteen käsittelystä ja numeraaliset arviot palvelusta julkaisemme sivustomme kautta kuukausittain.

  Yhteyshenkilönä on kunkin yksikön korjaamopäällikkö.

  Kari Karjalainen

  Yrittäjä

  Lue lisää
 • 11.07.2013
  Säköinen ajanvaraus 24h/vrk

  Olemme ottaneet käyttöön nettiajanvaraus järjestelmän, johon pääsee kirjautumaan www.kaarvan.fi sivuston kautta toimipaikka kohtaisesti. Huolto/korjaus ajanvarauksen voi tehdä 24h/vrk, saatte ajanvarauksesta vahvistuksen heti tehdesänne ajan varausta sekä sitten kun työnjohtaja on käsitellyt ajanvarauksen tarvittaessa saatte myös sähköpostiin kustannusarvion niin valitessanne.

  Ajanvarausjärjestelmä on reaaliaikainen. Kun tarvitsette pikaisesti huolto/korjausaikaa voitte soittaa toimipisteeseen tai lähettää yhteydenotto lomakkeella viestin nopeasta huoltotarpeesta. Työnjohto näkee kaikki vapaat ajat ja korjaustarpeesi voidaan hoitaa nopealla aikataululla.

  Olemme ottaneet yhden askeleen kohti parempaa yhteydensaantia, te voitte valita milloin varaatte ajan huoltoon ja saatte myös halutessanne kustannusarvion sähköpostiin.

  Muistathan, että kanta-asiakkaana saat lisä kevennystä edulliseen hinnoitteluumme

  Lue lisää

Ota yhteyttä – olemme avuksesi.